Gaston Schade

Calculatie en facturatie in de Cloud

volledige_scherm_31-10-16_11_25kopie

 

De nieuwe koppeling van de Gaston werkplaatsmodule en het calculatiesysteem:

SilverDAT calculate van VWE, maakt het voor het universele autobedrijf en de schadehersteller makkelijker om snel en efficiënt te kunnen calculeren en factureren.
Vijf jaar geleden is Gaston Software begonnen met het ontwikkelen van een nieuw Garage Management Software-pakket in de Cloud. Het volledige pakket is in 2013 voor de eerste keer getoetst door de BOVAG en heeft sindsdien de Bovag certificering. Gaston is een uniek garage software product, waarmee online, snel en efficiënt het volledige Garage Management uitgevoerd kan worden, inclusief boekhouding. Het softwarepakket is in nauwe samenspraak met garagisten en branche specialisten ontwikkeld. Gaston wordt gebruikt in dealer-, en universele garagebedrijven, maar is ook uitermate geschikt voor schadeherstellers zonder schadepakket. Met de SilverDAT koppeling is calculeren simpel, snel en betaalbaar voor de werkplaats en de schadehersteller.”

Voor de schadehersteller die goed wil plannen, juist wil calculeren/ begroten en uiteindelijk snel wil factureren zonder voorinvesteringen en tegen een scherpe prijs, is GastonSchade een slimme keus. Het opbouwen van dossiers inclusief foto’s en calculaties is eenvoudig te realiseren.

GastonSchade is uniek door een speciale vaste prijs 95.- p/mnd, volledige integratie van SilverDAT, training, support, updates en backups, toegang tot alle workshops en werken in de Cloud. GastonSchade is multiuser waarbij ook uw accountant direct mee kan kijken, adviseren en corrigeren. Deze prijs is exclusief VWE SilverDat abonnement.

dotcube_cgi