Gaston financieel

De financiële module van Gaston Software is als uitbreidingsmodule apart verkrijgbaar. Alle uitbreidingsmodules kunnen zowel direct als in een later stadium aangeschaft worden. Deze worden op dat moment gekoppeld aan de reeds aanwezige modules. Gaston financieel is een compleet financieel pakket.

Hiermee verwerkt u:

Kas, bank en memoriaal:
u kunt meerdere banken en/of kasboeken aanmaken en gebruiken.

Inkoopfacturen:
voor het razendsnel inboeken van inkoopfacturen. Het systeem is zelflerend en koppelt dus automatisch de kostenrekening aan de juiste crediteur.

Debiteuren- en crediteurenadministratie:
voor het nauwkeurig bijhouden van tegoeden, schulden en aanbetalingen.

Herinneringen en aanmaningen:
deze worden automatisch gegenereerd. Per klant is vastgelegd of en wanneer een aanmaning verstuurd wordt. Naar mate de factuur langer open staat, volgt een zwaardere aanmaning. Standaard tekst en vorm worden in het pakket meegeleverd, maar kunnen door de gebruiker worden aangepast.

Automatische betaalopdrachten:
via internetbankieren snel en eenvoudig uw crediteuren betalen.

Financiële rapportages:
voor het genereren van openstaande posten (zowel debiteuren als crediteuren), grootboekoverzichten, proef- en saldi-balans, winst- en verliesrekening, btw-aangifte en marge globalisatie. De margeregeling is volledig geïntegreerd.  Via een rechtstreekse koppeling met Excel kunt u gegevens uit het systeem halen en eventueel verder bewerken.

Daarnaast is het mogelijk om vooruitbetalingen te administreren. De Gaston financiële administratie is volledig gekoppeld aan de facturatie, die in het standaardpakket wordt meegeleverd.  Alle facturen worden automatisch als journaalpost in de boekhouding verwerkt.